ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, October 26, 2010

Nak p UMS konvokesyen mak teh ita..di SABAH BA...:)

Lama tak update hehehehe..
ni gambar dengan abi..abi tak dapat pi sama ke sabah sebab abi kerja..tak boleh cuti KUIN pun Konvokesyen gak...
mlm kami bertolak dengan keretapi sebab ada katil sesuailah untuk anak2 tido..lebih selesa dan selamat..walau lambat sebab ambil masa sehari semlm untuk sampai ke KL Sentral..

Bergambar dengan ibu dalam keretapi..


Dengan Mak Teh ita,nak p konvo makteh ni lah...DR.YUSNITA YUSOF,pas arman sakit,mak teh rawat arman kira free la naa hahahahaha...:)

Dah sampai Terminal LCC

Ni tgh tggu flight ke sabah naik Air Asia tambang murah..(promote sikit) tapi kena booking awal tau..hahahahah

ibu dengan auni lagi...


auni: abg nak sikit coklat....


Bergambar sat kat luar dalam flight Air Asia..Tambang murah:) kena booking awal baru dapat murah...makesure tarikh kena confirm kalau tak rugi sbb tak leh tukar tarikh huhuhu...standard la nak murah kan:)





Dah sampai sabah..esok baru konvo jadi apa lagi jom jalan-jalan perkena lokan bakar dengan puding kelapa perghhhhh sedap:)
Ni lah deretan kedai yang jual lokan bakar degan puding kelapa..memang sedap,semua kedai ni jual yang sama,ada kedai yang bakar buh perasa...mai sabah jangan lupa singgah sini yer..










Hari kedua di Sabah..
Di UMS hari yang ditunggu2..:)
Tak boleh masuk ramai2 kena tunggu kat luar huhuhu:(




Pas habis konvo kami jalan-jalan ke Shopping mall 1 Borneo..


No comments:

Post a Comment