ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, August 21, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)


Assalamualaikum dam Salam sejahtera semua...
Harini ni saya nak buat ucapan raya buat Suami dan anak2 tercinta...tak lupa juga buat keluarga saya di taman ria sungai petani dan keluarga mertua di kampung permatang pasir sungai petani...dengan ucapan masak2 rendang ayam dan ketupat yer...hehehehehe:)
Saya juga nak mengucapkan selamat hari KEMERDEKAAN buat negara kita malaysia...semoga Malaysia sentiasa aman makmur...:)
Buat follower,viewer dan customer saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri da Maaf Zahir dan Batin juga Selamat Hari Merdeka...semoga anda semua sihat disamping keluarga tercinta...berhati-hati dalam perjalan balik ke kampung ye...:)

Thursday, August 18, 2011

NEW AUNI HAIRBAND (CEKAK)


Colour : PINK,GREEN,CREAM,PURPLE,BLUE AND YELLOW

Price 1 pcs RM13

Headband

Salam semua,Alhamdulillah rezeki bulan puasa..siap headband design baru dari saya...tak sampai 2 hari,dah hbs terjual..terima kasih buat customer tersayang....ini memberi semangat pada saya untuk lebih berkreativiti...:)
Bahagian bunga diletakkan aligator clip..jadi bile dah besar tak mau pakai headband bolehlah pakai hairclip saja...hehehehhe kreatif tak (PERASAN KEJAP)


Gambar kat atas ni lace hitam tapi ditukar Crochet headband kerana customer minta tukar warna pink




Monday, August 15, 2011

Felt Craft pertama:)

Assalamualaikum...wah sudah 15 hari berpuasa tggl lagi separuh bulan saja lagi...terasa terlalu cepat masa berlalu...huhuhuhu
nak citer sikit tentang HP charm..atau senang citer hp gantung hehehehehe:) tgk gambar lama masa kahwin..banyak sangat dok simpan,gambar tu edit untuk poket kalendar...adalah dalam 20 pcs...so ambil lah satu...dibelek-belek...jeng..jeng???????
Dapat satu idea nak buatlah aksesori HP ku..kosong tanpa gantungan,jadi nilah hasil HP charm saya...Hp strap esok baru sampai...heheheheh
Encik Hubby pun request untuk buat gantung di dalam kereta..:)
Pas ni nak buat HP cover pulak lah...:)



H= hamzah (my hubby)
Y= Yusaliza (nama saya)




Gambar kahwin saya...

Sunday, August 14, 2011

Felt Roses


Salam semua...sihat ker?harap semua sihat yer...:) Semalam barang yang ditunggu dah sampai iaitu kain felt jenis soft acrylic (kalau tak silap)...dah dapat apa lagi projek baru lah hehehehe:
Gambar kat atas tu projek ku yang pertama dan menjadi alhamdulillah....saya buat Hairclip Felt Roses menggunakan Aligator clip....
cantik tak?? (takpelah puji diri sendiri..angkat bakul sendiri la katakan)
Selesai buat hairclip ni saya dengan excitednya saya pun menupload gambar hairclip ni ke dalam FB...tak sangka respon yang luar biasa dari kengkawan..Akhirnya kesemua Hairclip ni dah diborong oleh LINDA FAUZI dari pahang...orang yang sama juga yang selalu borong hasil kerja tangan saya...memang linda selalu borong hasil kraf saya,ini memberikan kepuasan kepada saya untuk lebih kreatif dalam menghasilkan sesuatu..
Akhir kata TERIMA KASIH tak terhingga diucapkan ,kerana sokongan anda saya lebih bersemangat untuk berkreativiti...

Saturday, August 13, 2011

Aquaria KLCC













 
Salam semua...dah alang2 ke selangor rumah abg ..kami pi jalan2 tempat best di sini..
Salah satu nya KLCC.. Best juga bawa anak2 tengok ikan2 kat sini ..Selain hidupan laut ada juga reptilia  lain.
Kalau korang bercuti di KL pergi ke KLCC AQUARIA in shaa Allah puas hati..
Harga tiket macam biasa lah standard hehehe..

 

Aquaria KLCC