ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, September 27, 2011

Kpop VS Mpop

Assalamualaikum semua...Salam 1 malaysia...malaysia Boleh hehehehe...semangat sikit:)
Ok..Tajuk ni mesti orang2 muda remaja macam akak(perasan muda jap) layan semua lagu ni...akak puna layan ehhhh akak pula,saya pun layan ehemm..ehemm:O
Isu ni dah lapuk dah tapi kesian juga tengok MPOP kita ni asyik kena kutuk jer ...bagi semangat sikit...sebenarnya MPOP kita ni kena banyak improve dari pelbagai sudut agar boleh bersaing secara sihat dengan group diluar sana..
Kalau ikut pengetahuan saya orang lama ni...kumpulan pop kat malaysia sebenarnya dah lama bertapak macam KRU,4U2C,NICO banyak lagi...yang beza sekarang kumpulan pop malaysia menyepi lama...Pastu tiba-tiba muncul sebab kita tengok ramai orang kita layan KPOP...ini lah yang buat orang kutuk sebab nak mengekor:)
Tak boleh gak salah depa ni kadang Syarikat pun sama nak ikut peredaran dan keeuntungan...tapi pulangan adah KERUGIAN huhuhu...:( adoiiiii
Korean pop ni mula meningkat dari masa ke semasa,diaorang ni sentiasa bersaing antara satu sama lain...dari segi tarian dan lagu,sebab tu bercambah jer kumpulan kpop ni.....lagu pun debushhhhhh memang best la....Tarian tak payah nak katala..boleh layan jer video klip kat bawah ni...:)
saya ambik contoh group ni sebab bilangan ahli nya ramai...jadi kita tengok tarian mereka ada sekata atau bertabur huhuhuhu...
Bukan nak mengata tapi MEMANG nak kata gak ni hehehhehe:) bagi kumpulan pop malaysia sekarang ni tak kira la max 247,VIP,gula-gula yang penting persembahan kena ALL OUT ececehhh...contoh Faizal Tahir walaupun single tapi persembahan memag habis2 dia bagi untuk penonton...Bab pakaian pulak...bagi saya ni buta fesyen tak ada masalah...tak tau pula pendangan remaja2 diluar sana yer..
Maafkan diri ini kalau bahasa agak kekasaran sikit...walaupun orang lama hati tetap muda hihihihi:)


Super junior-Bonamana


Max 247-cinta 247



4U2C kenangan cinta...paveret ni:)

No comments:

Post a Comment