ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, November 2, 2011

Maharaja Lawak Mega


Assalamualaikum semua...semua sudah maklum tentang maharaja lawak mega yang suda mula siarannya...seperti biasa group faveret saya mesti boboy sbb aflin shauki:)
Kat sini saya senarai kan video yang memng terbaik untuk minggu pertama ni...mereka ni dah memang pro dalam bab komedi ni...2 group dari indonesi ni pun best juga...tak semua saya ambil...
Pertama sekali memang terkejut juga barisan juri yang terdiri dari Pro masakan Dato' Chef wan,Pro Nyanyian Dato' CT dan Pro Bola Sepak Zainal Abidin..terdetik juga kenapa tak ambil orang lain yang lebih arif dalam bidang komedi ni...sebenarnya ada sebab yer...
Bayangkan kalau juri tu Apek,Saleh Yaakob atau Mamat khalid sesuai tu sesuai tapi macam tak kureng sikit sbb bila nak komen kawan2 sendiri atau yang lebih senior dari juri...ermmmm tak sesuai kan
Yang bertanding bukan calang-calang orang,diaorang ni memng dah terkenal dengan komedi masing-masing.....cuma bagi saya kenapa tak ajak senario sbb mereka ni kira otai juga dalam bab-bab lawak ni..
Pihak astro telah membuat keputusan dengan mengambil barisan juri dari lain bidang tetapi dikenali oleh negara lain...lagipun memng mereka ni hanya memberi komen sebagai penonton sahaja bukan komedi sbb memang diluar kepakaran mereka...
Minggu depan harap yang tak menyerlah tu lebih menyerlah yer...baru ada sengit kan:)


No comments:

Post a Comment