ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, December 1, 2011

Cameron Highlands

Assalamualaikum semua...
Percutian kami kalini tanpa abi disisi sebab tak dapat cuti...percutian kalini singkat sangat 2 hari 1 malam..
Yang best semua adik-beradik konvoi pergi sekali kecuali adik yang kecik fizah sbb kerja juga..Walaupun singkat tapi semua tempat kami p tau...memang best kalau buat family day keluarga ramai2 macam ni...
Kami ambil apartment RM300 bahagi 3 RM 100 untuk 1 family jimat kan...bilik ada 3 besar dan sangat selesa..Auni masa ni tak berapa sihat demam huhuhu...
arman yang tak sabar2 nak jalan2..tempat2 yang dilawati adalah seperti dibawah:

Cameron tea valley






Strawberry farm

















Muzium lama di cameron highlands...auni tak masuk sebab takut gelap:(











Butterfly farm












Bee Farm








Rose Garden













2 comments:

  1. bestnye dpt gi semua tempat..sy dlu xdpt pegi pun ke tmn rama2,rose garden sbb hujan.sdp tido.x berbaloi ase.tgh plan nak gi lagi lain kali

    ReplyDelete
  2. Senyumm..masa kami p hujan gak tapi sebelah petang..pagi memang jalan2 habis..mknan pula kami bawa bekal beras sume ada..jimat masa,kira keluar rumah je semata2 nak melawat saja..

    ReplyDelete