ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, February 15, 2012

Bercuti Di Kelantan

Assalamualaikum...pada hari sabtu lalu saya dan anak2 ikut adik bercuti 3 hari 2 malam di kelantan...Biasalh dah org ajak...jawapan dia A la hihihihi...kami bermalam di PCB resort...di pantai cahaya bulan....tapi pantai ni tak boleh...ombak dia sangat deras,kesian pula kat anak2 sebab depa ni mmg suka mandi,selama 3 hari sempatlah beli baju batik kat suami dan anak2:)
Resort ni sebenarnya ada kolam renang tapi sayang tak boleh masuk...asyik kunci saja,last2 dapat masuk juga tapi sekajap sbb air dia banyak klorin..sebenarnya nak tegur lah juga staff depa ni..bukan apa,kalau masih dalam penyelenggaraan silalah lekat notis,ini tidak tanya receptionist buka pukul 9,sat pukul 10 la...mcm tak tetap saja...adoi...:(
Asyik membebel jer kan:) tapi perkhidmatan staff kat sini bolehlah saya bagi 2 bintang dari 5 bintang,kalau dari segi resoct,chalet dia 3 1/2 bintang...puas hati gak dan yang penting harga amat berpatutan:)


Kereta viva saja:)


Chalet ekonomi RM69.00 ,murah kan...ni 2 bilik bukan 1 ye:) Bilik kami yang penuh kain baju tu ha..



Bergambar depan muzium istana,tak masuk pun,bergambar saja hihihihi:)




Sini pulak kat kampung kraf,kalau nak makan sila datang sini restoran nasi ulam kampung kraf...dekat jer dengan pasar khadijah
Harga sangat murah,dan sedap...ulam mmg first class:)




Nilah Pantai Cahaya Bulan...





















Sekarang dah nak balik...seronok jer mereka berdua ni...sebenarnya excited nak tunjuk kat abi baju batik baru :)

No comments:

Post a Comment