ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, May 2, 2012

Ladang Anggur Tasik Beris SIK

Assalamualaikum dan Salam semua...sihat ker?...:) semalam 1 mei hari pekerja,hari cuti jadi time ni nak bawa anak2 jalan....memang tak plan apa pun...sekali hubby kata jom p mandi...teringat kat bendang man sik...kat situ kawasan berpasir dan air jernih sesuai lah kalau bawa anak2 kecik macm ni...(yang mandi ni tak dan ambil gambar pun sbb semua tgh excited terutama anak-anak..) Sampai kat bendang man dah berubah,depa dah buat chalet...air pun tak sejernih dulu sbb banyak buat projek kat situ...tapi dah janji dengan anak-anak ni...bagilah mandi...pas mandi saya terigin pulak nak tengok ladang anggur terbesar di asia tenggara di Tasik Beris Sik kedah...dah dekat kan,apa lagi bertolak lah ke tasik beris...serius memang tempat tu cantik dan menyenangkan tapi tak best sebab tak boleh petik sendiri angur kat situ..takpelah bergambar pun jadilah...bergambar pun tak banyak,sekali arman ta tahan nak kencing tandas jauh,sekali terkencing dalam seluar...aduh!!!jadi kami beli lah anggur yang siap dipetik dan jus anggur untuk makan dan minum semasa dalam perjalanan balik... Kali ni kami balik ikut pokok sena,tak pernah lalu,first time...selalu ikut jeniang turun gurun..Agak jauh jugalah perjalanan ke pokok sena sementara nak sampai alor setar...:) Oklah kita layan beberapa keping gambar buah anggur yang masih kecik ni...

2 comments:

  1. wah seronoknye.Tatau pulak ada ladang anggur di situ.

    ReplyDelete
  2. memang best inazamri...tempat dia sangat cantik...memang tak rugi pi:)

    ReplyDelete