ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Friday, May 27, 2011

Salma - Aku Permata(LAGU BARU) - FINAL MENTOR TV3.flv



Salam semua...minggu lepas memang rasa gerammmm sangat sebab salma dapat tempat ke3...tetapi bila pihak TV3 mengumumkan 3 orang finalist mentor 5 ,akhirnya salma meneruskan perjuangannya...ni lagu baru dari salma ciptaan Taja meet uncle hussain..MEMANG MELETOP:)
Dengar lagu ni rasa semangat semacam jer....ditambah suara salma yang memang tak dinafikan memang best...Anda memang seorang yang berbakat...Antara bekas juara mentor sebelum ni hanya Black sahaja yang popular yang lain tenggelam,Pija suara sedap tapi sayang tenggelam begitu saja,Fiq pun senyap...Mohd baru lagi tunggu setahun dua nnt macam mana..Kali ni memang juara mentor 5 memang perempuan cuma tak tahu siapa...Harap salma juara dan dapat perform yang terbaik dalam final ahad ni...Chaiyok!!!!

1 comment:

  1. bunga lebih suka iqa..hehehe..black mmg power..

    ReplyDelete