ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, June 23, 2011

Arman ke taska

Wah!!! salam semua...
lama kak tak edit blog,maklumlah sejak arman masuk taska,agak busy sikit dengan auni teringat kat abang...cadang nak masukkan juga si auni ni tahun depan:)
Hari pertama arman untuk ke taska sangat teruja dan seronok...maklumlah tak tau apa tu taska,sekolah...mugkin tempat mainan la kut...excited semacam jer:)
Dah tingal situ,meraung la dia..menagis tak berhenti panggil nama ibu dan abi...
rasa sayu jer....:( huhuhu
Masuk hari kedua macam tu juga tak ada beza...hari ketiga macam2 alasan bagi sebab tak mau p taska..Hari keempat dah masuk kelas,menangis kurang sikit,cuma merengek jer..punyalah nak pujuk bagi dia ke taska..tiap-tiap hari beli Bubble tea kat cool blog(favourite arman) sampai kakak cool blog pun dah kenai customer tetap sikecik ni:)
Hari kelima..pujuk gak kata 'last' minggu ni..esok nak cuti tak p dah,senyum sat...tadi masa p ambil dia dah tak nangis,cikgu pun kata rajin dia ke kelas,tapi kelas tghhr tak masuk sebab dah tau time abi dengan ibu nak ambil...ermmmmm arman-arman macam2 ragam
Sebagai ibu tak berkerjaya ni pun kena berkorban untuk masa depan anak2,takut ketinggalan pendidikan,dirumah kita tak boleh nk bagi tumpuan sepenuhnya kerana ibu kena masak,buat kerja rumah,kena layan adik auni (masih menyusu badan)

p/s tak ada gambar nak post:)

No comments:

Post a Comment