ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, June 1, 2014

Bercuti di Cameron Highlands


Assalamualaikum.. Kalini suami teringin nak melawat ke Cameron Highland..Hari jumaat dan sabtu 30 dan 31 hb may 2014, saya dan family pergi bercuti, ni kali kedua saya pergi, sebelum ni pergi dengan adik,sebab suami terpaksa bekerja. Kalini pun adik saya dan ibu join sekali,,:)

Hari jumaat tu masa bertolak ke Cameron Highland saya sempat ke ladang bunga ros sahaja sebab hari dah agak lewat petang sampai.

Tempat lawatan femes sekali mestilah ladang teh saya pergi cameron tea valley dan Ladang teh Boh , kemudian kami melawat ke ladang strawberry, Ladang lavender, Taman rama- rama. Kami melawat pada hari sabtu selepas check out homestay, sebab semua tempat tu menghala jalan balik senang nak berhenti .. 

Cameron Valley Farm







Strawberry Farm















Tengok tu alya nak tangkap ikan..nasib tak terjun kedalam kolam tu






  1. Cameron Lavender Farm















Taman Rama-Rama















Sebahagian saja gambar, xdan nk tangkap sbb dok mengawal Alya yg sangat aktif.. 

* 3 biji strawberry jadi jus (hancur ), 3 kuntum bunga hancur, ikan lari sbb celup tangan dlm air...

No comments:

Post a Comment