ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, July 8, 2014

Jahit baju

Salam Ramadhan...
Harini nk update menjahit pulak.. Kalini memang saya tak ambil upah jahit baju.. saya jahit pun baju anak-anak ,maklumlah baju budak pun mahai macam orang dewasa punya baju...huhuhu:(

Nilah kain2 yang nak dijahit..





Cewe anak dara ni suruh try nak pakai terus baju sampai tetidur pulak tu

1 comment:

  1. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete