ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, August 7, 2011

Group Murtad

Salam semua...Sudah lama tak berupdate cerita hihihi.............:)
Pagi ni nak layan Facebook sat...buka la my facebook yang agak berhabuk...lama tak buka huhuhuhu....terpandang satu post dari sepupu jeng...jeng..terkezut gak den buka jer FB,sepupu dah publish satu gambar komen-komen ahli yg diambil dari satu page group murtad di Facebook..
Murtad?????????????????????????????apa lah nak jadi sekarang ni,inilah tanda-tanda kiamat sudah dekat,terasa diri ini belum lagi bersedia mengadap ALLAH S.W.T,masih banyak lagi ketinggalan,Ya Allah...berilah kesempatan untuk ku beribadah kepada MU,Aku ini terlalu jauh dengan MU, Kuatkanlah imanku Ya Allah...Sesungguhnya engkaulah Yang Maha Mengasihani dan Maha Penyayang..Amin
Kembali pada tajuk hari ni iaitu Murtad,Rupa-rupanya ada satu kumpulan ditubuhkan khas untuk golongan Murtad ni sebagai tanda sokongan untuk membela dan memberi sokongan moral kepada golongan murtad ni....Dalam kumpulan ni banyak pertimbulan soalan-soalan tentang Islam,yang menyedihkan mereka megutuk agama islam ni dengan beberapa perkataan yang SANGATTTTTT TIDAK SESUAI,setiap komen pasti menghina islam,biasalah yang murtad kebanyakkan melayu yg dilahirkan islam dan tak pernah bersyukur langsung dengan apa yang ada....
Memang bikin PANAZZZZZ group ni,yang panasnya komen mereka ni boleh menyesatkan orang lain (kalau tak kuat iman) mereka banyak pertikai tantang hukum Allah dan banyak lagi..Sangatsakit hati,sedih bila saya baca dan nak huraikan didalam blog ni..rasa macam nak pancung jer mereka ni...ni sebahagian komen mereka
Sempena bulan yang mulia ni marilah kita sama-sama berdoa agar mereka-mereka ini diberikan hidayah dari ALLAH S.W.T untuk bertaubat dan kembali ke jalan yang benar InsyaAllah...

“Ya Tuhan kami, ampunilah dosa-dosa kami dan perbuatan kami yang melampau dalam urusan kami. dan teguhkanlah pendirian kami dan tolonglah kami mencapai kemenangan terhadap kaum yang kafir”
( Surah Ali Imran [3] : 147 )

No comments:

Post a Comment