ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, August 9, 2011

Newborn Hairclip

Assalamualaikum...
saya nak perkenalkan newborn hairclip,kenapa newborn...sebab clip hair ni sesuai untuk baby yang rambutnya sedikit,untuk melekatkan bow ribbons ni saya menggunakan velcro tape,velcro tape ni tak menyakitkan baby...Idea ni bukan datang dari saya,ia datang dari satu blog the ribbon retreat,memandangkan ia sangat cute,saya try buat dan tak sangka ada yang berminat utk membeli antaranya ummi,adilla dari alor setar dan isliawati dari KL...
Terima kasih banyak yer...:)
cara nak pakai macam gambar kat bawah ni....ni gambar dari the ribbon retreat




RED FAMILY

GREEN FAMILY

BLUE FAMILY

BROWN AND MAROON FAMILY

BLACK AND WHITE FAMILY

PURPLE FAMILY

Kalau berkenan boleh pilih warna ribbon diatas yer..

Price 1 pcs RM 1
Pric2 2 pcs RM 1.50 (sama colour yer)


***SEMUA DAH DIBORONG OLEH LINDA FAUZI JUGA...TQ

No comments:

Post a Comment