ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, September 11, 2012

Alya Tarik Rambut kakak

Salam semua...baru ni saya beli Playskool tummy time secondhand nak beli yang baru mahal so seacrh kat internet,kalau juai murah ni selalu dah habis seacrh jumpalah kat Tender Loving Care Toys
Murah jer RM60 saja termasuk postage....Dah sampai yang excited adalah Auni...ingat mainan dia.
Takpalah main lah dengan adik, nak dijadikan cerita bukan takat kakak yang menumpang main,balik si abang dari sekolah terus dok sekali...last2 lemas alya tak mau main dah...
Masa dok main tu,si alya tertarik rambut auni yang panjang...kan dah kena,tapi auni ni bagus tak pukul adi hanya panggil ibu saja...tak nangis pun...Auni ni sangat sayang kat adik dia,sampai masa balik kampung haritu tok nak ambil alya,mata dah berair dah nak mengis, Arman tetap dengan gaya coolnya...
Oklah layan gambar aksi tarik menarik rambut ni,nak tergelak pun ada,sian auni dok tahan sakit ibu kerja dok ambil gambar saja....SABORRRR JELAHHH:)

Bergambar dulu , pipi sapa tembam..:)
Semestinya pipi tu menang kat alya ...
Rambut tak sikat takpalah janji bergambar kuangkuangkuang....
Tadaaaa...sakit tau:)
Tengok tu ibu...sakittttt
Alya jangan tarik rambut kakak ni sakit tau....
Datanglah ibu menyelamatkan keadaan hehehehehe:)





No comments:

Post a Comment