ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Monday, September 24, 2012

Khasiat KH Kopi

Assalamualaikum semua...sihat noo:) kak ni pun semakin sihat, selera mkn ni bertambah2 jer selepas habis pantang genap 3 bulan baby alya:)
Sekarang ni sibuklah dok cari2 pelbagai jamu, suplement, krim yang dok cerita la ni krim ramping balm...saya rasa tiada perubahan ...sbb jarang pakai,pakai jer baby nangis time menyusu mungkin dia terasa bahang kepanasan balm ni kut ...huhuhu:(
Oklah berbalik kepada tajuk harini yer cehhhh mcm pembaca berita pula, nak dijadikan cerita anak murid suami ni merupakan pengedar antara yang terbesar disekitar KEDAH,PERLIS sampai KL dia pi jual...mula suami ni tak maulah beli yerlah kopi papan tgk harga RM40.9.. kecek punya kecek wah dapat RM25 mcm, murah kan siapa tak mau, belilah encik suami kak ni...murah pun sekali tu jer lah hehehe...
Balik rumah tercengang sat uihh mahal kopi ni...suami kata 'try lah dulu dah murah ni dapat beli'...
Kak pun try sedap kopi ni mcm teh mcm tu, ingat nak minum banyak kali tapi suami kata 2 paket saja sehari,jangan lebih kang tak tido mlm pulak hihihihi
Anak pulak nak minum, suami cakap boleh minum start umur 3 tahun keatas...dalam pikiran ni best gak kopi ni, yer la mcm2 herba dah try yang bertahan pun kopi radix bertenga jer minum, lama dah tak beli sebab kenaikkan harga, berubah ke ali cafe yang murah..

Nilah minuman harian kami suami isteri DANNNNNNNNN result yang bagus sekali pada hari pertama sendawa tak mau2 tandanya tu banyak angin hihihihi.... Hari ke 5 ni, keluar lendir bewarna kuning hijau sikit takut gak...rupanya kekotoran dalam rahim dicuci, yg ni best ni, sebab sekarang heboh tentang susuk dara, produk tu bagus tapi kak ni takut nak masuk benda alah tu ke dalam 'tuttt' huhuhu:(
Air kencing pun jernih,suami pun mcm tu bila buang air kecil,jernih dan tak berbau...air putih kak memang jarang minum tak cukup 8 gelas pun dalam 3 gelas tapi still buang air kecil warna jernih...:(
Oklah anda semua boleh baca kat link bawah ni untuk khasiat kopi KH ni,nk terangkan tu tak pandai,tapi nilah pengalaman saya minum KH kopi sangat berpuas hati dengan tidakbalas kopi ni..tak hairanlah kenapa kopi ni di jenamakan dengan nama king herba(KH) sbb khasiatnya yang sangat banyak.

 KH Kopi

Adakah anda mengalami masalah kesihatan? 
Kencing Manis,Darah Tinggi,Buasir,Ghout,Migrain,Batu Karang,Athma/Lelah,atau Penyakit Kronik.
“SETIAP PENYAKIT ADA UBATNYA KECUALI MAUT”
Berikhtiarlah dengan meminum khkopi iaitu 100% ekstrak/pati herba hutan terpilih. InsyaAllah dapat mengeluarkan segala kekotoran/toksid dalam badan dan menjadikan anda sihat dan sejahtera.Aminn
Dengan khkopi apa yang anda perlu lakukan
HANYALAH!!!!
Minum 2 x sehari ( 1 susu teh + air suam ) badan akan berpeluh.
Gula, Garam, Kolestrol, Asid, Toksid dan pelbagai kekotoran dalam badan akan dicairkan dan akan di buang melalui saluran roma, najis besar dan kencing. Apabila semua kekotoran dapat dicairkan dan dibuang manusia akan sihat walaupun sudah bertahun-tahun menghadapi masalah kesihatan.Usus perut akan menjadi bersih dan kembali berfungsi. Kekotoran pada Jantung, Paru-paru, Buah Pinggang akan dibuang keluar dan kita akan kembali normal tanpa perlu menjalani sebarang pembedahan. InsyaAllah ! !

KAEDAH PENGAMBILAN KHKOPI
***Boleh di minum dengan pelbagai minuman. Kepada yang bermasalah pembuangan najis, minum dengan air buah-buahan, air asam jawa atau limau nipis dan perlu dicampur sedikit garam ***
***Dilarang meminum melebihi 4 cawan sehari kerana kemungkinan gula dan kolestrol akan terbuang berlebihan ***
***Tidak perlu berpantang dalam makan atau minum. selepas 10 hari berterusan meminum khkopi
*** Wanita mengandung dilarang meminumnya kerana kandungan bunga pakma mengecutkan rahim serta khkopi mencuci semua kekotoran didalam tubuh badan kita***
INSYAALLAH

TEMPOH BERKESAN

KENCING MANIS – 7 Hari
DARAH TINGGI – 5 Hari
BATU KARANG – 2 / 3 Hari
MIGRAIN – 2 / 3 Hari
BUASIR – 5 Hari
GHOUT – 2 / 3 Hari
ATHMA – 2 / 3 Hari

FUNGSI 7 HERBA DALAM KHKOPI
~ Bunga Pakma – Bertindak sebagai pemulihan luka dan pengecutan
~ Tongkat Ali – Bertindak sebagai pencair darah dan memecahkan kolestrol
~ Mengkudu – Bertindak sebagai penstabil seluruh tubuh badan
~ Raja Satong – Bertindak sebagai pembersih jantung, paru-paru dan organ dalaman
~ Halia Padi – Bertindak membuang toksid dalam daging dan darah
~ Misai Kucing – Bertindak mencuci usus dan mengawal gula dalam darah
~Ubi Jaga – Bertindak menambah tenaga, cecair lutut, tulang belakang dan memekatkan airmani


Tindak balas di peringkat awal JIKA ADA selepas meminum KH KOPI dan cara mengatasinya.

1) Pening / Loya
Toksid / kekotoran berlebihan di bahagian tengkok dan kepala serta usus perut. Banyakkan meminum air suam dan kurangkan dos pengambilan Teruskan meminum KH KOPI sehingga masalah selesai.

2) Sakit Sendi / Berbisa Badan
Toksid di dalam sendi keluar dan diganti dengan pengaliran darah. Teruskan meminum KH KOPI dan banyakkan minum air suam.

3) Gatal-gatal kulit/kemerahan
Kekotoran di dalam daging / tulang tidak dapat disalurkan ke usus kerana ianya terlalu banyak dan ianya keluarmelalui liang roma kulit).Kurangkan dos untuk beberapa hari. Banyakkan minum air suam.

4) Muntah (Orang Lelah / Asma)
Kekotoran yang melekat pada paru-paru keluar (usus perut tidak dapat memproses disebabkan kepingan toksid menebal di paru-paru).Minum seperti biasa.

5) Keluar darah pekat/Lendir busuk dari alat kelamin wanita
Kekotoran di dalam rahim seperti senggugut dan keputihan dicuci keluar.Minum seperti biasa.

6) Keluar lendir dan kepingan berupa pasir/sampah dari kelopak mata
Glukos dan lendir dari saraf mata, otak dan kulit kepala berlebihan.Minum seperti biasa.

7) Keluar benda tajam seperti tulang ikan/selumar
Benda-benda kotor yang menebal pada usus besar keluar kerana tidak dapat diproses usus.Minum seperti biasa.

8) Kencing keluar cairan seperti darah dan berpasir kekuningan
Terdapat batu karang pelbagai peringkat.Tambahkan dos pengambilan dan banyakkan meminum air suam.

9) Sakit di sekeliling pinggang dan perut
Batu karang mulai pecah dan dalam proses keluar.Tambahkan dos pengambilan dan banyakkan meminum air suam.

10) Kandungan gula bertambah di dalam darah dan air kencing.
Kandungan gula yang berada di bawah daging bersedia untuk dibuang melaui kencing dan peluh. Kandungan gula akan berkurangan selepas beberapa hari. pembuangan kencing/peluh . Minum seperti biasa atau tambah pengambilan sekiranya tidak pening.

11) Bengkak-bengkak sendi jari-jemari.
Asid uric pada sendi keluar dan akan dibuang dengan proses pengaliran darah di dalam tubuh. Minum seperti biasa.

12) Buang air besar keluar minyak / bau berlebihan
Terlalu banyak kolestrol di dalam tubuh.Minum seperti biasa.

13) Badan terasa letih /mengantuk
Toksid, kolestrol, glukos dan angin kotor terlalu banyak dicairkan.Minum minuman manis. Jangan dikurangkan garam dalam makanan. Teruskan meminum KH KOPI .

14)Sendawa berlebihan.
Angin kotor keluar kerana liang roma belum terangsang dan usus perut mula mengepam keluar kekotoran badan.Minum seperti biasa

KANDUNGAN SETIAP 100 GRAM
Echerichia Coli ~ 0
Coaqulasae Pos St ~ 0
Salmonella ~ Absent
Tenaga (kj) ~ 396 kcal (1663 kj)
Karbohidrat ~ 98.8 gm
Protin ~ 0.3 gm
Lemak ~ 0 gm

RAMUAN HERBA
1. Bunga Pakma – Rafflesia Flower
2. Tongkat Ali – Eurucoma Longifolia
3. Mengkudu – Morinda Citrifolia
4. Raja Satung – Hydnophytum Formicarum Jack
5. Halia Padi – Zingiber Officinate
6. Ubi Jaga – Smilax Myosotiflora
7. Misai Kucing – Orthosiphon Stamineus Benth

DATA UJIAN KLINIKAL / TEST METHOD USED
FDM – BAM 1995
THE OXOID MANUAL 6th edition 1990
AS 1766.2.2 – 1980
BIOCHEM LAB SDN BHD
LRN C 7038 – 1 / 2007
C 7038 – 200

HARGA
KH Kopi Asli (Botol) RM 30.90
KH Kopi Asli (Botol) SS RM 39.90
KH Kopi Asli (Kotak) RM 30.90
KH Kopi Asli (Kotak) SS RM 39.90
KH Kopi Chocolate (Kotak) RM 35.90
KH Kopi Chocolate (Kotak) SS RM 40.90
KH Kopi Chocolate (Papan) RM 40.90
KH Kopi Chocolate (Papan) SS RM 45.90

1. KH Kopi Asli (Botol)
Berat: 200g
Harga Semenanjung: RM 30.90
Harga Sabah dan Sarawak: RM 39.90
Harga Singapura: $30.00
Harga Brunei: RB30.00

2. KH Kopi Asli (Kotak)
Berat: 6g x 30 sachet
Harga Semenanjung: RM 30.90
Harga Sabah dan Sarawak: RM 39.90
Harga Singapura: $30.00
Harga Brunei: RB30.00

3. KH Kopi Coklat (Kotak)
Berat: 20g x 15 sachet
Harga Semenanjung: RM 35.90
Harga Sabah dan Sarawak: RM 40.90

4. KH Kopi Perisa Coklat (Papan)
Berat: 20g x 20 sachet
Harga Semenanjung: RM 40.90
Harga Sabah dan Sarawak: RM 45.90
Harga Thailand: 450 Bhat
Harga Brunei: RB 30.00
Singapore: S$ 30.00
Indonesia RPI 150,000


****NAK BELI BOLEH BELI DENGAN SAYA PUAN YUS 012-4508924 / FB PAGE: HAMIZA SHOPPE klik jer link kat atas tu..

No comments:

Post a Comment