ORDER CUCKOO ONLINE

Name:
No IC
Email Address:
Alamat Pemasangan
No Telefon
No Telefon 2
Model
Bayaran CREDIT CARD / DEBIT CARD
DIRECT DEBIT
Nama Pasangan /ibu bapa
No Telefon pasangan/ ibu bapa

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, October 23, 2011

Tutorial letak button like dan share facebook diblog

Assalamualaikum semua...

Tengok blog saya dah ada button like dan share facebook...biasalah mula2 mesti ada try and error kan...sini nak kongsi ada 3 tutorial yang boleh dikongsi sebenarnya banyak tapi 3 ni yang berjaya...
Yang lain gagal...sebab tu saya cakap kita cuba dulu selalunya awal kita akan menemui kegagalan....
Oklah bila dah berjaya ni nak kongsi juga dengan rakan2 semua terutama yang baru nak membuat blog...ni senarai tutorial yang boleh dikongsi bersama...:


Tutorial letak button like facebook di blog (ni yang saya guna)
Tutorial letak button share facebook di blog (yang ni berjaya juga dan kedudukan button diatas)
Tutorial letak button share facebook di blog (ni yang saya guna)

SHARING IS CARING:)

1 comment: